Bart Van Damme, Martine Willems en Jan Vanneste van Tarchief, voor de winkel Steel. Daar komt dus geen winkelcentrum.
Volledig scherm
Bart Van Damme, Martine Willems en Jan Vanneste van Tarchief, voor de winkel Steel. Daar komt dus geen winkelcentrum. © Joeri Seymortier

Tarchief zet dorp op stelten met ‘Steel Shopping Center’

SleidingeHet dorp Sleidinge bij Evergem maakt zich op voor de nieuwste productie van Tarchief. Wekenlang werd in het dorp over het Steel Shopping Center gesproken.

 1. Ontdek Lievegemse legendes: verhaaltjes voor het slapengaan
  Lovendegem

  Ontdek Lievegemse legendes: verhaal­tjes voor het slapengaan

  De bibliotheek van Lievegem doet oude dorpslegendes herleven. Op woensdag 7 december is er een sidder- en beefavond in de bib van Lovendegem. Het project ‘Verhaaltjes voor het slapengaan’ zetten legendes uit Lievegem in de kijker in een podcast en luisterboek. Woensdag om 20 uur komen schrijfster Maartje van der Laak en voorlezer Chris Termont naar de bib van Lovendegem. Onder andere de legende ‘Den Osschaert’ en ‘Spokerij rond het Herenslot’ komen woensdag aan bod. Inschrijven voor de sidder- en beefavond kan via de bibliotheek Lievegem: aan de balie, via telefoon of via de website. Info: 09/396.23.00 of bibliotheek@lievegem.be.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.