Uitbater Serge De Schepper (54) van The Fiesta Snooker uit Evergem in een lege zaal.
Volledig scherm
Uitbater Serge De Schepper (54) van The Fiesta Snooker uit Evergem in een lege zaal. © Arne Blomme

Snookerzalen terug open, maar klanten blijven weg: “Eerste dag voorbereid op stormloop, uiteindelijk maar twee tafels verhuurd...”

EvergemSinds vorige week woensdag mogen snookerzalen terug klanten ontvangen, maar In The Fiesta Snooker in Evergem valt de opkomst tegen. “Als we op die vier dagen dat we open zijn geweest 30 tafels hebben verhuurd, zal het al veel zijn.”

  1. Eén tractor en een handvol boze mensen tegen verkoop van Blauwhuis en andere publieke gronden: “Die gronden zijn van ons allemaal”
    Gent / Nazareth

    Eén tractor en een handvol boze mensen tegen verkoop van Blauwhuis en andere publieke gronden: “Die gronden zijn van ons allemaal”

    Een tractor in het centrum van Gent, dat zie je niet zo vaak. Vanmorgen stond er een aan het OCMW gebouw in Onderbergen. Een burgerbeweging, een landbouwer en enkele sympathisanten eisen dat het OCMW Gent de verkoop van 't Blauwhuis in Nazareth ongedaan maakt, en daar een opleidingsplaats voor boeren van maakt. “De stad Gent blijft maar publieke gronden verkopen, terwijl ze dat recht niet hebben, die gronden zijn van ons allemaal”, klinkt het.