Zo gezellig was Slenne Zomert vorig jaar.
Volledig scherm
Zo gezellig was Slenne Zomert vorig jaar. © Slenne Zomert

Slenne Zomert start komend weekend aan tweede seizoen

SleidingeDrie horecazaken uit Sleidinge (Evergem) organiseren vanaf komend weekend opnieuw Slenne Zomert.

 1. Daar is de lente! Wij zochten de meest kindvriendelijke terrassen in Deinze en het Meetjesland
  PREMIUM
  Meetjesland-Deinze

  Daar is de lente! Wij zochten de meest kindvrien­de­lij­ke terrassen in Deinze en het Meetjes­land

  Een terrasje doen met de kinderen erbij kan soms een uitdaging zijn. Voor wie onbezorgd van een drankje of een hapje wil genieten terwijl de kroost vrij kan ravotten, die is op onderstaande adressen meer dan welkom. Van de grootste openlucht speeltuin in de groene long van Deinze tot trampolinespringen aan het Drongengoed, dit zijn de zes leukste terrassen voor kinderen in de regio Deinze-Meetjesland. Voor meer terrastips kan je op verkenning in deze link.
 2. ‘Start Op!’ gaat aan de slag met jongeren die moeilijk toegang vinden tot de arbeidsmarkt: “We willen heftruck zijn in jonge gasten hun professioneel leven”
  Zelzate

  ‘Start Op!’ gaat aan de slag met jongeren die moeilijk toegang vinden tot de arbeids­markt: “We willen heftruck zijn in jonge gasten hun professio­neel leven”

  Wie tussen de 18 en 30 jaar is en op zoek naar werk, maar nood heeft aan een extra duwtje in de rug, kan voortaan terecht bij ‘Start Op!’. “We ondersteunen jongeren voor wie de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt te groot is”, vertelt Karlien Van Hecke. “Dat kan in ons atelier in Zelzate of met begeleiding van een jobcoach. Meestal is het zelfs een combinatie van.”