Schepen Huysman (rechts) kwam een kijkje nemen bij slager Kevin.
Volledig scherm
Schepen Huysman (rechts) kwam een kijkje nemen bij slager Kevin. © RV

Schepen Huysman schenkt varken van 130 kilo aan plaatselijke slager: “Versnijden, worsten maken, en uitdelen aan de klanten”

EvergemSchepen Filip Huysman van Evergem schenkt een varken van 130 kilogram aan de plaatselijke slager, die het zal versnijden, verwerken in worsten, en komend weekend zal uitdelen aan de klanten.

 1. ASSISEN. “Een grote teddybeer, maar ook een fantast”: vrienden en familie schetsen uiteenlopend beeld van fotograaf Jeroen Verstraete (39)
  Play
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Een grote teddybeer, maar ook een fantast”: vrienden en familie schetsen uiteenlo­pend beeld van fotograaf Jeroen Verstraete (39)

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Donderdag legde onder meer de moeder van Maïlys een moedige getuigenis af. Herlees alle gebeurtenissen van de procesdag nog eens in onze liveblog hieronder.
 2. ASSISEN. “Waarom zijn die sirenes nodig? Er is toch niemand dood?”: Alexander Dean (29) probeerde na arrestatie nog dans te ontspringen
  Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

  ASSISEN. “Waarom zijn die sirenes nodig? Er is toch niemand dood?”: Alexander Dean (29) probeerde na arrestatie nog dans te ontsprin­gen

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Maandag kwamen de eerste speurders de dodelijke raid van Dean reconstrueren. Herlees alle gebeurtenissen nog eens in onze liveblog hieronder.