De ceremonie voor Lucien Welvaert.
Volledig scherm
De ceremonie voor Lucien Welvaert. © RV

Postuum eerbetoon aan korporaal Lucien Welvaert: “Gestorven in 1964 als echte held”

EvergemEvergem heeft een postuum eerbetoon georganiseerd aan het graf van korporaal Lucien Welvaert, die in de jaren zestig het leven verloor.

 1. Eendracht Belzele kiest voor Filip Bauters als nieuwe T1
  Voetbal tweede provinciale A

  Eendracht Belzele kiest voor Filip Bauters als nieuwe T1

  Eendracht Belzele lijkt zich te verzoenen met de degradatie naar derde provinciale en besliste in overleg met coach Guy Van Durme om op het einde van het seizoen de samenwerking stop te zetten. De club duidde intussen een nieuwe T1 aan: Filip Bauters. Bauters (57) was de voorbije jaren de rechterhand van Eddy Van Daele en Koen De Bie bij KVV Zomergem en zal die laatste club ook de rest van het seizoen leiden als T1.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.