Schepen en kamerlid Kathleen Depoorter.
Volledig scherm
Schepen en kamerlid Kathleen Depoorter. © JSA

Poederbrief in brievenbus kamerlid en schepen Kathleen Depoorter (N-VA): “Laffe daad, met heel vies gevoel”

Er is vandaag (woensdag) een poederbrief gevonden in de brievenbus van kamerlid en schepen Kathleen Depoorter (N-VA), bij haar thuis in Evergem.

 1. Gestolen tiny house van Bas (39) volledig gestript teruggevonden, maar vrienden organiseren inzamelactie: “Dit geeft mij nieuwe moed”
  Doornzele

  Gestolen tiny house van Bas (39) volledig gestript teruggevon­den, maar vrienden organise­ren inzamelac­tie: “Dit geeft mij nieuwe moed”

  Het tiny house van Bas Tillie (39), dat vorige maand werd gestolen in zijn tuin in Doornzele, is enkele weken na de diefstal teruggevonden. Weliswaar volledig gestript, waardoor Bas quasi opnieuw moet beginnen. Gelukkig kan hij rekenen op zijn vrienden die een inzamelactie hebben opgestart. “Ik ben hen en mijn familie dankbaar. Zij zijn me steeds blijven steunen.”
 2. Fietssnelweg in Wondelgem niet afgewerkt voor 2025: “We werken aan een tijdelijke oplossing”
  PREMIUM
  Gent/Evergem

  Fietssnel­weg in Wondelgem niet afgewerkt voor 2025: “We werken aan een tijdelijke oplossing”

  Binnenkort starten de werken aan een imposante fietsbrug tussen Gent en Evergem. Het bouwwerk kost 4,5 miljoen euro en moet volgend jaar klaar zijn. Het is een grote stap in de verbinding tussen Gent en Brugge, maar een belangrijk probleem blijft onopgelost. Het laatste stukje fietspad, dat de brug op de fietsring rond de Arteveldestad aansluit, komt deze legislatuur niet rond. En dat is tegen de zin van de Gentse CD&V. “Het is zonde om de miljoeneninvestering niet te verzilveren", klinkt het.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"