De gemeente en de bewonersgroep Leefbaar Doornzele plaatsen de laatste paaltjes.
Volledig scherm
De gemeente en de bewonersgroep Leefbaar Doornzele plaatsen de laatste paaltjes. © Joeri Seymortier

Paaltjes moeten verkeerschaos aan school Braambos Doornzele vermijden

Evergem rekent op een handvol paaltjes om de verkeersveiligheid aan de school Braambos in Doornzele te verhogen.

0 reacties

 1. Meetjeslandse Kringloopwinkels sluiten al zeker tot 10 april de deuren: “Veiligheid van klanten en medewerkers primeert”
  Meetjesland

  Meetjes­land­se Kringloop­win­kels sluiten al zeker tot 10 april de deuren: “Veiligheid van klanten en medewer­kers primeert”

  De Kringloopwinkels in het Meetjesland sluiten al zeker tot en met zaterdag 10 april de deuren. Op een veilige manier werken en klanten ontvangen is volgens de directie momenteel niet mogelijk. De Kringloopwinkels Meetjesland kiezen bewust voor een paaspauze. “De regels zijn te onduidelijk, en we willen zo ook mee onze schouders zetten onder de verdere strijd tegen corona.”
 2. Gesloten massagesalon uit wanhoop in briefje aan raam: “Dit is nog heel beleefd, in vergelijking met wat ik zou willen zeggen”
  Gent

  Gesloten massagesa­lon uit wanhoop in briefje aan raam: “Dit is nog heel beleefd, in vergelij­king met wat ik zou willen zeggen”

  Bij het massagesalon Baan Thai Style 5 in de Hoogpoort in Gent zijn ze de wanhoop nabij. Die wanhoop uiten ze dan ook in een brief aan het raam. “Bedankt regering en mediageile experten, voor jullie een welgemeende F* You!!!”, staat er. “Ik begrijp de maatregelen wel, maar geef ons dan tenminste een deftige compensatie voor de verplichte sluiting", zegt zaakvoerder Benny Anthonissen.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant