Isabelle Cocquyt kreeg eind februari in Ertvelde de eerste prik.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle Cocquyt kreeg eind februari in Ertvelde de eerste prik. © Gemeente Evergem

Oudste inwoners van Evergem, Assenede, Kaprijke en Zelzate krijgen begin volgende week uitnodiging tot vaccinatie: “Voor die eerste week zijn er 1.100 prikjes op komst”

Evergem-Assenede-Kaprijke-ZelzateDe 90-plussers die nog thuis wonen in Evergem, Assenede, Kaprijke en Zelzate krijgen begin volgende week de langverwachte uitnodiging voor hun vaccinatie in de bus. Er zijn al 500 zorgverleners gevaccineerd en volgende week volgen er nog eens 400. De week nadien is het dan eindelijk de beurt aan de bevolking. Voor die startweek zijn 1.100 vaccins voorzien. Een overzicht.

 1. Rieslingwijn uit De Mol wordt hype, De Wijnzolder ziet flessen massaal de deur uitvliegen: “Plots krijg ik bestellingen van over heel Vlaanderen”
  PREMIUM
  Sint-Laureins

  Riesling­wijn uit De Mol wordt hype, De Wijnzolder ziet flessen massaal de deur uitvliegen: “Plots krijg ik bestellin­gen van over heel Vlaanderen”

  De Wijnzolder uit het pittoreske Sint-Laureins kan de vraag naar de Rieslingwijn Bremmer Calmont nog amper bijhouden. Afgelopen zondag werd die wijn de hemel in geprezen in het televisieprogramma De Mol, met als gevolg dat wijndrinkend Vlaanderen er massaal naar op zoek ging. “Blijkbaar ben ik één van de weinigen in België die de wijn importeert”, zegt sommelier Paul Wallaert.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil