De duurzame fietsbeugels.
Volledig scherm
De duurzame fietsbeugels. © Gemeente Evergem

Nieuwe fietsbeugels aan tramhalte Brielken

EvergemDe gemeente Evergem zal in december nieuwe duurzame fietsbeugels installeren aan de tramhalte in Brielken. 

 1. Philippe kan niet in woning blijven na brand, maar vindt onderdak dankzij sociale media: “Zelfs burgemeester belde me persoonlijk op”
  Wippelgem

  Philippe kan niet in woning blijven na brand, maar vindt onderdak dankzij sociale media: “Zelfs burgemees­ter belde me persoon­lijk op”

  Philippe Serneels (58) werd vorige week het slachtoffer van een brandende mazoutkachel. Hoewel de schade binnenin meevalt, maakt de brandgeur en het roet de woning onbewoonbaar. Radeloos op zoek naar een noodwoning, deed Philippe een oproep op sociale media en de reacties waren uitermate ondersteunend. “Vanaf donderdag is er een noodwoning voor mij en mijn huisgenoot beschikbaar is in Ertvelde.”
 2. Na dood van haar man wil Madam Bakster verdriet bespreekbaar maken: “Dúrf hulp vragen”
  PREMIUM
  Gent

  Na dood van haar man wil Madam Bakster verdriet bespreek­baar maken: “Dúrf hulp vragen”

  Met een campagne rond ademruimte wil Laura Verhulst (28), alias Madam Bakster, het verlies van haar levenspartner Kobe Jacxsens (30) een plaats geven. Kobe verloor begin december de ongelijke strijd tegen maagkanker. “Ik wil graag een lans breken voor het belang van rust en herstel in een periode van rouw”, zegt de onderneemster, die onder meer een ‘troostdoos’ ontwikkelde.