Een 49-jarige man uit Evergem werd veroordeeld tot een rijverbod van één maand.
Volledig scherm
Een 49-jarige man uit Evergem werd veroordeeld tot een rijverbod van één maand. © BELGA

Nadat vrouw in ziekenhuis werd opgenomen met longkanker, kruipt man (49) dronken achter stuur: “Kon het even niet meer aan”

EvergemDe opeenstapeling van slecht nieuws werd een 49-jarige man uit Evergem even te veel. Er werd bij hem eerst een longziekte vastgesteld, maar het was de opname van zijn vrouw met longkanker die bij hem de stoppen deed doorslaan.

 1. “Je zet mensen niet naakt op straat in de winter”: man uit Assenede krijgt celstraf na partnergeweld
  PREMIUM

  “Je zet mensen niet naakt op straat in de winter”: man uit Assenede krijgt celstraf na partnerge­weld

  Een man uit Assenede moet van de rechter naar de cel na intrafamiliaal geweld. Hij sloeg zijn partner, stak haar met een vork en duwde sigaretten uit op haar lichaam. Ook seksueel geweld schuwde hij niet. “Het enige geluk in deze zaak is dat mevrouw het nog kan navertellen”, pleitte de advocate van de vrouw. De man verbleef in afwachting van zijn proces al achter tralies. Zo was hij niet aan zijn proefstuk toe. Hieronder het relaas van de feiten.
  Assenede
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.