MVP Padel zet zich in voor De Warmste Week.
Volledig scherm
MVP Padel zet zich in voor De Warmste Week. © MVP Padel

MVP Padel stort deel opbrengsten door naar Warmste Week: “Willen sociale club zijn”

EvergemMVC Padel zet zich in voor de Warmste Week. Zo haalde het al enkele duizenden euro’s op door de inkomsten van de daluren door te storten naar het goede doel, maar de padelclub mikt hoger. Zo organiseert het nog een padel -en dartstornooi en ook de opbrengsten van de slotfuif stort de club integraal door.

 1. Meetjesland wordt nu officieel Regio Gent: “Toch zullen wij ons altijd Meetjeslander blijven voelen”
  PREMIUM
  Meetjesland

  Meetjes­land wordt nu officieel Regio Gent: “Toch zullen wij ons altijd Meetjeslan­der blijven voelen”

  Het Meetjesland is nu officieel deel van de ‘Regio Gent’. Vlaanderen werd opgedeeld in vijftien regio’s en van het Meetjesland is daarin geen sprake meer. Toch zien de politieke kopstukken uit onze regio vooral voordelen. “We mogen geen Calimero spelen, en moeten vooral de voordelen uit de samenwerking met Gent halen”, klinkt het. Wij belden rond.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.