Vaccineren.
Volledig scherm
Vaccineren. © Photo News

Meetjeslanders kunnen zaterdag ultieme prik halen: 1.000 vaccins van Johnson liggen klaar

MeetjeslandInwoners van het Meetjesland die nog niet gevaccineerd zijn, krijgen op zaterdag 25 september nog een ultieme kans.

 1. Gent laat 26 olympische zwembaden slib uit de Watersportbaan halen: “Internationale wedstrijden kunnen dan weer”
  Gent

  Gent laat 26 olympische zwembaden slib uit de Watersport­baan halen: “Internati­o­na­le wedstrij­den kunnen dan weer”

  Gent was ooit hét mekka van de roeisport, maar dat is al jaren niet meer zo. Er is zelfs niet meer voldoende diepgang om er internationale wedstrijden te organiseren. Daar wil de stad verandering in brengen. In 2023 zal er ruim 40.000 kubieke meter slib uit de Watersportbaan worden gebaggerd. Het succes van onze Gentse roeiers trok minister Weyts over de streep om daar maximaal aan mee te betalen.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.