Op het kruispunt vonden al tal van (dodelijke) ongevallen plaats.
Volledig scherm
Op het kruispunt vonden al tal van (dodelijke) ongevallen plaats. © Florian Van Eenoo photonews

Kop-staartaanrijding op R4 in Ertvelde, bejaard Nederlands koppel komt met de schrik vrij

ErtveldeOp de R4 in Ertvelde heeft maandagnamiddag een kop-staartaanrijding plaatsgevonden. Aan de verkeerslichten reed een vrachtwagen in op een personenwagen die afremde. Er zijn geen gewonden gevallen, enkel materiële schade viel op te meten.

 1. Ook in Lievegem alle hens aan denk voor horeca én drankenhandelaars: “Lopen en vliegen, maar na zeven maanden kalmte is dat niet erg”
  PREMIUM
  Zomergem/Waarschoot

  Ook in Lievegem alle hens aan denk voor horeca én drankenhan­de­laars: “Lopen en vliegen, maar na zeven maanden kalmte is dat niet erg”

  Niet alleen voor de horeca is het alle hens aan dek om zaterdag de terrassen te kunnen openen. Ook drankenhandelaar Erwin De Fruyt uit Zomergem draait overuren om alles op tijd geleverd te krijgen. Wij gingen mee op pad en stopten onder andere bij Brasserie Lijn 58 in Waarschoot. “Na zeven maanden is het helemaal niet erg om nu een tandje bij te steken”, klinkt het.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”