Illustratiebeeld haven.
Volledig scherm
Illustratiebeeld haven.

Jan de Nul organiseert online infomoment naar aanleiding van commotie rond vergunning

RiemeJan de Nul organiseert op 6 januari om 20 uur een online infomoment over een verandering aan de bedrijfssite langs de Kuhlmnannkaai. Vanuit Rieme kwamen er de voorbije dagen enkele vragen over de omgevingsvergunning.

 1. Cybercriminaliteit en fietsdiefstallen schieten de hoogte in: criminaliteitscijfers terug op zelfde peil als voor corona
  PREMIUM

  Cybercrimi­na­li­teit en fietsdief­stal­len schieten de hoogte in: criminali­teits­cij­fers terug op zelfde peil als voor corona

  Gent kampt met een plaag van cybercriminaliteit en fietsdiefstallen. Dat blijkt uit de criminaliteitscijfers van de politie. Daaruit blijkt ook dat de criminaliteit terug op hetzelfde peil zit als voor de coronacrisis. Tijdens die crisis waren de cijfers lager, omdat iedereen thuis zat. Andere cijfers rond fietsen geven aan dat er weer meer mensen op de baan zijn.
  Gent
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Gentse ‘tattoo mom’ Laura (33) strijkt neer op Brabantdam: “Zeker de helft van mijn klanten zijn tattoomaagden”
  PREMIUM

  Gentse ‘tattoo mom’ Laura (33) strijkt neer op Brabantdam: “Zeker de helft van mijn klanten zijn tattoomaag­den”

  Een tattoo scoren, een gidsbeurt boeken of een fietsreis plannen: het kan sinds kort allemaal op de Brabantdam. Christophe De Smet (41) en zijn verloofde Laura Berteloot (33) bouwden er een voormalige apotheek om tot tattooshop annex reisbureau. En daar zit meer rode draad in dan je vooraf zou verwachten. “De tijger op mijn arm kreeg plots betekenis”, zegt Christophe.
  Gent