ILLUSTRATIEBEELD: Het ongeval gebeurde op de aansluiting van de E34 en de R4 in Zelzate.
Volledig scherm
ILLUSTRATIEBEELD: Het ongeval gebeurde op de aansluiting van de E34 en de R4 in Zelzate. © Google Street View

Grote verkeershinder richting Gent na twee ongevallen

Evergem/ZelzateTwee opeenvolgende verkeersongevallen met stoffelijke schade aan de aansluiting van de E34 en de R4 tussen Evergem en Zelzate, zorgden woensdagavond voor zware verkeershinder richting Gent. Er vielen geen gewonden. 

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. INTERVIEW. Jonas Heyerick (45), oprichter van wielerblad Bahamontes: “Het oude Ronde-parcours... over 10 jaar maakt niemand zich daar nog druk om”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Jonas Heyerick (45), oprichter van wielerblad Bahamontes: “Het oude Ron­de-parcours... over 10 jaar maakt niemand zich daar nog druk om”

  “Kopman bij Bahamontes. Liefhebber van de koers en het goede leven (Bier & Bicky’s). Wielertoerist met buikje. Vader van 4 en wettelijke wederhelft.” Op zijn Instagrampagina geeft Jonas Heyerick (45), de Gentse hoofdredacteur van het wielerblad Bahamontes, een kleine inkijk in zichzelf. Met ons praat hij wél uitgebreid: over het succes van zijn 10-jarige magazine, de getekende adelaar van inspiratiebron Federico, en – uiteraard – de koers vandaag. “Coureurs hebben véél minder streken dan voetballers... Al moeten ze opletten dat ze niet dezelfde weg opgaan.”
  Gent