De vrijwilligers Carlos Van Hoorebeke en Carine Van Damme van het project in Sleidinges pastorietuin en de gemeenteraadsleden Paul De Neve, Kathleen Pisman en Eddy Colombeen (Groen).
Volledig scherm
De vrijwilligers Carlos Van Hoorebeke en Carine Van Damme van het project in Sleidinges pastorietuin en de gemeenteraadsleden Paul De Neve, Kathleen Pisman en Eddy Colombeen (Groen). © Groen Evergem

Groen Evergem geeft Groene Pluim 2021 aan vrijwilligers volkstuin Sleidinge en Buso ‘t Vurstjen

EvergemGroen Evergem heeft de ‘Groene Pluim 2021' geschonken aan Sleidingenaren Carlos Van Hoorebeke (67) en zijn vrouw Carine Van Damme (64), vrijwilligers van de volkstuin De Oude Pastorij in Sleidinge. Ook secundaire school voor Buitengewoon Onderwijs ’t Vurstjen viel in de prijzen. De ‘Groen Pluim’ is een trofee voor personen of initiatieven die een uitzonderlijke verdienste hebben op sociaal, cultureel en ecologisch vlak in Evergem. 

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Rock voor Specials viert 25ste editie: “Groter worden? We houden ons festival liever toegankelijk”
  PREMIUM
  Doornzele

  Rock voor Specials viert 25ste editie: “Groter worden? We houden ons festival liever toeganke­lijk”

  Na een coronaonderbreking van twee jaar vindt op 29 en 30 juni de 25ste editie plaats van Rock voor Specials, een festival voor mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwilligers van vzw Den Dries, een voorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, leiden alles in goede banen. “Mentale toegankelijkheid is een must. Iedereen moet hier met hulp van de vele vrijwilligers vrank en vrij kunnen rondlopen.”