Luc De Backer en zoon Charles, op de Gooikenshoeve in Ertvelde.
Volledig scherm
Luc De Backer en zoon Charles, op de Gooikenshoeve in Ertvelde. © Joeri Seymortier

Gooikenshoeve haalt Sioen naar Ertvelde voor tweede zomerconcert

ErtveldeGooikenshoeve vzw organiseert deze zomer vier zomerconcerten. Alle opbrengst gaat integraal naar de vzw die kwetsbare jongeren opvangt. Zondag is de beurt aan Sioen. 

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Gemeentebestuur dient geen bezwaar, maar wel advies met suggesties in rond stikstofakkoord
  PREMIUM
  Evergem

  Gemeentebe­stuur dient geen bezwaar, maar wel advies met suggesties in rond stikstofak­koord

  Gemeente Evergem dient net voor het verstrijken van de deadline toch een advies in tegen het stikstofakkoord. Tijdens de gemeenteraad van 19 mei weigerde het college dit omdat het stikstofakkoord volgens hen geen gemeentelijk, maar een Vlaams dossier was. “Wij onderschrijven nog steeds de krijtlijnen van het stikstofakkoord, maar dienden wel enkele suggesties en opmerkingen in waarmee de Vlaamse Overheid rekening kan houden", verduidelijkt schepen van Milieu en Omgeving Josse Verdegem (N-VA).