Il Fornaccio zal zich vestigen in Sleidinge Dorp 99A.
Volledig scherm
Il Fornaccio zal zich vestigen in Sleidinge Dorp 99A. © Google Streetview

Gents restaurant ‘Il Fornaccio’ vestigt zich binnenkort in gebouwen van ‘Myconos Restaurant’

SleidingeSleidinge heeft er een nieuwe horecazaak bij. Zo trekt het Italiaanse restaurant - pizzeria ‘Il Fornaccio’ van Gent naar Sleidinge-Dorp. Het restaurant zal zich vestigen op de plek van het voormalige ‘Myconos Restaurant’.

  1. Protestactie voor Jaione, verdacht van deelname aan aanslagen, aan de Spaanse ambassade: “We hebben haar 730 dagen voorarrest op de stoep getekend”
    Gent

    Protestac­tie voor Jaione, verdacht van deelname aan aanslagen, aan de Spaanse ambassade: “We hebben haar 730 dagen voorarrest op de stoep getekend”

    Maria Natividad Jauregui Espina (64), door haar vrienden steevast aangesproken bij haar Baskische naam ‘Jaione’, werd in 2020 overgeleverd aan Spanje omdat ze verdacht wordt van de moord op een Spaanse legerkolonel in 1981 bij een ETA-aanslag. Sindsdien zit ze er in voorhechtenis. Intussen werd ze door het Spaanse gerecht in verdenking gesteld van een tweede aanslag. Een Gentse actiegroep stak haar een hart onder de riemen, maar uitte ook kritiek op de situatie aan de Spaanse ambassade.