Speelplein Maagdekensstraat.
Volledig scherm
Speelplein Maagdekensstraat. © Gemeente Evergem

Gemeente organiseert buurtoverleg over speelplein Maagdekensstraat

EvergemDinsdagavond om 19.30 uur organiseert Evergem een tweede buurtoverleg over het speelplein aan de Maagdekensstraat. 

 1. Speelpleinwerking krokus -en paasvakantie in mum van tijd volzet: “Onderzoeken of meer bubbels mogelijk zijn"
  Evergem

  Speelplein­wer­king krokus -en paasvakan­tie in mum van tijd volzet: “Onderzoe­ken of meer bubbels mogelijk zijn"

  De inschrijvingen voor de gemeentelijke speelpleinwerking voor kinderen tot 12 jaar tijdens de krokus- en paasvakantie zijn volzet. Toen de gemeente de inschrijvingen dinsdagavond opende, werden alle beschikbare plaatsen vrijwel meteen ingenomen. “We onderzoeken op dit moment de mogelijkheid om meer bubbels in te richten", zegt schepen van Jeugd Kenny Ketels (N-VA).
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.