Een deel van het team van de garage Boone poseert trots met hun derde trofee in vier jaar tijd. Rechts van de wagen zien we Michael Roosen, CEO Toyota België.
Volledig scherm
Een deel van het team van de garage Boone poseert trots met hun derde trofee in vier jaar tijd. Rechts van de wagen zien we Michael Roosen, CEO Toyota België. © Arne Blomme

Garage Boone uit Evergem wint opnieuw prijs voor beste klantenbeleving: “Na elke werkdag hang ik nog een half uur aan de telefoon met mijn klanten”

EvergemGarage Boone uit Evergem is de Belgische winnaar van Ichibin Award 2020. Dat is de prijs voor de garage met de beste klantenbeleving onder Europese Toyota-dealers. Voor het Evergems familiebedrijf is het de derde keer in vier jaar dat ze de prijs binnenhalen.

  1. Nog slechts één Gentenaar heeft eigendommen in de Veldstraat, grote vastgoedreuzen beheren de rest. “Neen, ik ga niet verkopen”
    PREMIUM

    Nog slechts één Gentenaar heeft eigendom­men in de Veldstraat, grote vastgoed­reu­zen beheren de rest. “Neen, ik ga niet verkopen”

    De Gentse Veldstraat - met 65 winkels op de korte afstand van 400 meter - is één van de duurste winkelstraten van het land. Toch is er nog één Gentenaar die koppig standhoudt tussen alle grote vastgoedreuzen. Hij bezit nog 5 panden, die zijn omgebouwd tot vijf winkels, met daar boven appartementen. Voor de rest zijn vooral de Nederlanders opvallend aanwezig, als het op het ‘bezitten’ van de Veldstraat aankomt.