Tom van Holderbeke, barbier en eigenaar van barbershop 'Man in Mirror'
Volledig scherm
PREMIUM
Tom van Holderbeke, barbier en eigenaar van barbershop 'Man in Mirror' © Arne Blomme

Ex-schilder David (43) opent barbershop in vroegere winkel Bloemen Tom: “Net zoals schilderen is dit kunst”

EvergemIn een pand in Hoesken heeft David Van Holderbeke (43) zijn nieuwe barbershop ‘Man in mirror’ geopend. Hij verhuist daarmee van de bovenverdieping van Plaza Café naar de vroegere bloemenwinkel van florist Tom Verhofstadt. “Sinds 3 april heb ik dag en nacht aan de inrichting gewerkt, maar het resultaat mag er dan ook zijn.”

  1. Minister Diependaele en schepen Souguir over het Gravensteen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelijker”
    PREMIUM
    Gent

    Minister Diependae­le en schepen Souguir over het Graven­steen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelij­ker”

    Twee jaar lang al wordt er in Gent gebakkeleid over het Gravensteen, en hoe we dat toegankelijk moeten maken. Actiegroepen protesteren tegen elk voorstel, maar veel alternatieven voor het geplande paviljoen en de lifttoren naast de donjon zijn er niet. Minister Diependaele probeerde de partijen in Gent op één lijn te krijgen, schepen Souguir zette een inspraakronde op poten, maar het oorspronkelijk plan blijft behouden. Kon dat hele proces nu echt niet anders?