Illustratiebeeld: boeken lezen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld: boeken lezen. © Copyright : Geert De Rycke

Evergemse bib blaast 40 kaarsjes uit: “Verjaardagsfeest, maar wel coronaproof”

EvergemDe bibliotheek van Evergem bestaat veertig jaar. Normaal zou dat het hele jaar feest betekenen, maar nu moet alles coronaproof gebeuren.

 1. Thomas Huyghe (29) blikt terug op zijn jeugd in ‘Sente’: “Pas nadat ik verhuisde had ik door hoe idyllisch het Meetjesland wel niet is”
  PREMIUM
  Sint-Laureins

  Thomas Huyghe (29) blikt terug op zijn jeugd in ‘Sente’: “Pas nadat ik verhuisde had ik door hoe idyllisch het Meetjes­land wel niet is”

  Thomas Huyghe (29) komt graag thuis in Comer, de wijk in Sint-Laureins waar zijn ouders nog steeds wonen. Het dorp waar de jonge televisiemaker opgroeide doet hem vooral terugdenken aan zijn zorgeloze jeugd in het Meetjesland. “Iedereen kent iedereen. Ik ben hier de zoon van Dirk en Mieke, niet ‘die kerel van op tv’.”
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"