Thibault Courtois levensecht in De Regenboog.
Volledig scherm
Thibault Courtois levensecht in De Regenboog. © RV

EK-gekte slaat toe op Evergemse scholen: zelfs Thibault Courtois ‘op bezoek’

EvergemDe EK-gekte slaat helemaal toe op de scholen in Evergem. Kinderen kwamen massaal in rood, wit en zwart naar school.

 1. "Alleen zwembad is nog niet in orde, maar met ons gat in de boter gevallen bij boer Bert": Chiro Sleidinge blij met nieuwe kampplaats na overstromingen in Luik
  PREMIUM
  Wortegem/Sleidinge

  "Alleen zwembad is nog niet in orde, maar met ons gat in de boter gevallen bij boer Bert": Chiro Sleidinge blij met nieuwe kampplaats na overstro­min­gen in Luik

  Een zwembad met grote glijbaan en een prachtige weide: meer hebben de jongens en meisjes van Chiro Sleidinge niet nodig om er een geslaagd kamp van te maken. “Toch was het het vorige week plots alle hens aan dek toen onze kampplaats in de provincie Luik herschapen werd in een meer. Gelukkig hielp boer Bert ons uit de nood", vertelt begeleider Kristof De Bleecker.
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.