Het interieur van Bistro 34.
Volledig scherm
Het interieur van Bistro 34. © Bistro 34

Dief steelt fooipotje in Bistro 34: “Breng het terug of we stappen naar politie”

Het team van Bistro 34 in het Hoeksken in Evergem is bestolen. Het fooipotje dat op de toog staat, is verdwenen.

 1. Wij gingen op café in het Meetjesland, en zagen enkel ontgoochelde cafébazen: “Dit gaat de coronacijfers niet omlaag helpen, maar onze omzet wel”
  PREMIUM

  Wij gingen op café in het Meetjes­land, en zagen enkel ontgoochel­de cafébazen: “Dit gaat de coronacij­fers niet omlaag helpen, maar onze omzet wel”

  De cafébazen in het Meetjesland reageren ontgoocheld op het nieuws dat hun zaak vanaf vrijdag om 23 uur dicht moet. Zowat iedereen vreest dat deze regel in onze regio niets aan de coronacijfers zal veranderen. “Maar we zijn wel de mooiste uren kwijt, want tussen 23 uur en 1 uur ’s nachts werden de meeste pintjes verkocht”, klinkt het. Wij reden door het Meetjesland en gingen bij vijf ontgoochelde cafébazen om een pint.
 2. Televisiegoochelaar Nicholas steekt 80 van zijn trucs in een goocheldoos, in afwachting van zijn nieuwe tournee

  Televisie­goo­che­laar Nicholas steekt 80 van zijn trucs in een goochel­doos, in afwachting van zijn nieuwe tournee

  Zeven maanden al zit goochelaar Nicholas Arnst, bekend van zijn show op VTM, thuis. In maart zou zijn nieuwe show ‘Decipiatur’ in première gaan, maar toen kwam de lockdown. “In plaats van gewoon niks te doen, heb ik 80 geweldige trucs verzameld in een goocheldoos. Ik hoop er andere goochelaars binnenkort mee aan de slag te zien”, zegt hij. Intussen werd ook een nieuwe show gemaakt die – hopelijk – in januari in première kan.
 3. Chef Broes van ’t Vijfde Seizoen verontwaardigd: “Dit gaat niet alleen over horeca, maar over een heel netwerk van leveranciers en mensen rondom ons”
  PREMIUM
  Aalter

  Chef Broes van ’t Vijfde Seizoen verontwaar­digd: “Dit gaat niet alleen over horeca, maar over een heel netwerk van leveran­ciers en mensen rondom ons”

  Chef Broes Tavernier van restaurant ’t Vijfde Seizoen in Aalter moet net zoals al zijn collega’s een maand lang de deuren dicht houden. Hij maakt vandaag de frigo’s leeg, maar is verontwaardigd. Niet alleen voor de eigen gevolgen, maar vooral ook voor die van zijn team en de vele toeleveranciers waar hij mee werkt. “Je zal nu maar wildleverancier zijn, net voor de start van het wildseizoen. Wie gaat thuis zelf een haas of fazant op het vuur zetten?”, vraagt Broes zich af.