De familie Rondas uit Evergem.
Volledig scherm
De familie Rondas uit Evergem. © JSA

Diamanten felicitaties voor Gerard en Rachel

EvergemHet gemeentebestuur van Evergem viert Gerard Rondas en Rachel De Mol voor hun zestigste huwelijksverjaardag.

 1. Jaarbeurs 2.0 wil festivalgevoel creëren: “We keren terug naar het ICC en 't Kuipke met enkel Gentse handelaars en Oost-Vlaamse streekproducten”
  Gent

  Jaarbeurs 2.0 wil festivalge­voel creëren: “We keren terug naar het ICC en 't Kuipke met enkel Gentse handelaars en Oost-Vlaam­se streekpro­duc­ten”

  Weg met het stoffige en oubollige imago, de Jaarbeurs vindt zichzelf opnieuw uit. Voor de 75ste editie keert de beurs terug naar waar het ooit begon: het Citadelpark. Bovendien worden ‘zetels, matrassen en waterkokers aan halve prijs’ overboord gegooid. De Jaarbeurs 2.0 kleurt helemaal Gents, met een randje Oost-Vlaams.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Buurtbewoners ontevreden over aanvraag nieuw sportcomplex met padelterreinen: “Amper met ons over gecommuniceerd”
  PREMIUM
  Evergem

  Buurtbewo­ners ontevreden over aanvraag nieuw sportcom­plex met padelter­rei­nen: “Amper met ons over gecommuni­ceerd”

  De firma Antea bvba heeft een aanvraag ingediend voor de aanleg van een nieuw sportcomplex in de Reibroekstraat in Evergem. Dat lichtte de firma vandaag toe op een infovergadering met de buurt. Het voorstel stuit echter op veel protest van de buurtbewoners. “We zijn hierover amper geïnformeerd. Bovendien vrezen we erg voor geluidshinder.”