Den Hannekesnest in Kerkbrugge.
Volledig scherm
Den Hannekesnest in Kerkbrugge. © Obrabaken

Den Hannekesnest trapt nieuwe jaar op gang met receptie

Kerkbrugge-LangebruggeOp vrijdag 27 januari trakteert buurtpunt Den Hannekesnest bezoekers op een hapje en een drankje in de ontwijde kerk van Kerkbrugge-Langerbrugge.

 1. Bar Bricolage opent als eerste zomerbar van het jaar de deuren: “Ook onze smakelijke pizza’s zijn terug”

  Bar Bricolage opent als eerste zomerbar van het jaar de deuren: “Ook onze smakelijke pizza’s zijn terug”

  Als je naar buiten kijkt is het moeilijk te geloven, maar aan de kop van het Houtdok zwaait de eerste zomerbar van het jaar de poorten open. Bar Bricolage belooft dit jaar nog meer livemuziek te brengen, maar ook voor foodies is er goed nieuws. De pizzaoven is warmgeblazen, en elke zondag wacht een ‘katerbrunch’. Voor 28 euro schep je jouw bord vol, zo vaak je wil. En ja, ook bubbels zijn inbegrepen.
  Gent
 2. Actiegroep zet banden van 12 wagens in Gent plat: “Jouw SUV doodt! Je kan lopen, fietsen of het openbaar vervoer gebruiken”

  Actiegroep zet banden van 12 wagens in Gent plat: “Jouw SUV doodt! Je kan lopen, fietsen of het openbaar vervoer gebruiken”

  Verschillende eigenaars van SUV’s zijn slachtoffer geworden van vandalisme. De actie werd ondertussen opgeëist door ‘Tyre Extinguishers’, een actiegroep die terreinwagens uit het straatbeeld wilt zien verdwijnen. Eén van de slachtoffers reageert nu aan onze krant: “Er is een probleem met het klimaat en ik neem dan ook aan dat hun intenties nobel zijn. Ik vraag mij af of ze met hun actie wel hun doel bereiken.”
  Gent