Matthias Glodt, zijn moeder Sandra Vanlerberghe, Rudi Bauwens en Gerd Vermuelen zijn klaar om hun drieledige pop-upbar te openen
Volledig scherm
PREMIUM
Matthias Glodt, zijn moeder Sandra Vanlerberghe, Rudi Bauwens en Gerd Vermuelen zijn klaar om hun drieledige pop-upbar te openen © Arne Blomme

Concullega’s trappen derde editie van Slenne Zomert af: “Sleidinge op de kaart zetten”

SleidingeDe derde editie van Slenne Zomert is van start gegaan. De pop-upbar is een samenwerking tussen Gerd Vermeulen (47) van biercafé en koffiehuis Het Vermaek, Rudi Bauwens (61) van café Klein Slenne en Matthias Glodt (28) van Bar des Amis. “We zetten Sleidinge hiermee op de kaart.”

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?