Matthias Glodt, zijn moeder Sandra Vanlerberghe, Rudi Bauwens en Gerd Vermuelen zijn klaar om hun drieledige pop-upbar te openen
Volledig scherm
PREMIUM
Matthias Glodt, zijn moeder Sandra Vanlerberghe, Rudi Bauwens en Gerd Vermuelen zijn klaar om hun drieledige pop-upbar te openen © Arne Blomme

Concullega’s trappen derde editie van Slenne Zomert af: “Sleidinge op de kaart zetten”

SleidingeDe derde editie van Slenne Zomert is van start gegaan. De pop-upbar is een samenwerking tussen Gerd Vermeulen (47) van biercafé en koffiehuis Het Vermaek, Rudi Bauwens (61) van café Klein Slenne en Matthias Glodt (28) van Bar des Amis. “We zetten Sleidinge hiermee op de kaart.”

 1. Nieuwe spoorconnectie in Gentse haven naar Italiaanse Piadena: “Jaarlijks 15.000 containers van weg naar spoor”
  Gent

  Nieuwe spoorcon­nec­tie in Gentse haven naar Italiaanse Piadena: “Jaarlijks 15.000 containers van weg naar spoor”

  Als antwoord op de grote vraag van klanten naar slim en groen transport lanceert spoorvrachtoperator Lineas een nieuwe spoorverbinding tussen het Kluizendok in North Sea Port Gent en het Italiaanse Piadena. “Deze extra connectie maakt het mogelijk om per jaar 15.000 vrachtwagenritten extra van de weg te halen”, zegt Lars Redeligx, het commercieel hoofd van Lineas.
 2. Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentieke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”
  PREMIUM
  Gent/Waasland

  Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentie­ke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”

  Sportjournalist Stijn Vlaeminck groeide op in Lokeren en woont intussen al meer dan de helft van zijn leven in Gent. Waar kunnen we hem vinden als hij geen verslag uitbrengt van een wielerklassieker of de sport in het VTM Nieuws presenteert? Stijn deelt voor ons zijn favoriete horecazaken, fietsroutes, shopadressen en natuurplekjes.