Best date entertainment in cinema. Young couple enjoying a movie at the cinema on their date night.
Volledig scherm
Best date entertainment in cinema. Young couple enjoying a movie at the cinema on their date night. © Freepik

Cinema Westside in theaterzaal Stroming moet tijdelijk dicht

EvergemDoor de nieuw aangepaste coronamaatregelen moet cinema Westside in theaterzaal Stroming tijdelijk de deuren sluiten. 

 1. Na 9 maanden wordt buffetrestaurant Carte Blanche slachtoffer van eigen succes: “Op zoek naar een groter pand waar we wél optredens mogen organiseren”
  PREMIUM

  Na 9 maanden wordt buffetres­tau­rant Carte Blanche slachtof­fer van eigen succes: “Op zoek naar een groter pand waar we wél optredens mogen organise­ren”

  Negen maanden nadat buffetrestaurant Carte Blanche de deuren opende in de voormalige Spar-vestiging in de Stationsstraat, eindigt het verhaal alweer. Uitbater Patrick Van Hoorebeke zegt het concept geen vaarwel, maar gaat op zoek naar een grotere locatie. Eentje waar hij wél grote namen als Frank Galan en Willy Sommers kan boeken, iets waar hij in de Stationsstraat geen vergunning voor had. Bovendien was het gebouw niet brandveilig verklaard door de brandweer om er feesten te mogen geven.”
  Lievegem
 1. Besparingen bij UGent zet tot 300 jobs op de tocht: “Er zijn alternatieven, schaf die eersteklassevluchten naar Korea bijvoorbeeld af”

  Besparin­gen bij UGent zet tot 300 jobs op de tocht: “Er zijn alternatie­ven, schaf die eersteklas­se­vluch­ten naar Korea bijvoor­beeld af”

  De UGent moet 22 miljoen euro besparen. In een gelekte nota bleek al eerder dat enkele afdelingen worden geschrapt en er wordt ook onder andere in het reclamebudget gesneden. Maar er staan zo’n 300 banen op de helling, vakbonden ACOD en ACV zijn ziedend. “Er zijn alternatieven, maar zelfs als we een akkoord sluiten, blijkt Van de Walle een onbetrouwbare partner.”
  Gent
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.