Den Hannekesnest in Kerkbrugge.
Volledig scherm
Den Hannekesnest in Kerkbrugge. © Obrabaken

Buurtpunt Den Hannekesnest viert openingsfeest met twee jaar vertraging

Kerkbrugge-LangerbruggeVrijdag 30 september viert Den Hannekesnest zijn langverwachte openingsfeest. Hoewel het buurtpunt al sinds juli 2020 bestaat, moest het feest telkens worden uitgesteld wegens corona.

 1. Ezra (44) opent tweede vestiging van geliefde koffiebar aan station: “Het aanbod is volledig plantaardig, ook voor de hond”
  Gent

  Ezra (44) opent tweede vestiging van geliefde koffiebar aan station: “Het aanbod is volledig plantaar­dig, ook voor de hond”

  Woon je rond het Sint-Pietersstation of neem je daar vaak de trein of bus? Dan kan je vanaf nu elke dag in Full Circle Coffee terecht, een gloednieuwe koffiebar vlakbij het station. De naam doet hoogstwaarschijnlijk een belletje rinkelen: uitbater Ezra Feller (44) opende vijf jaar geleden al een gelijknamige koffiebar aan de Zuid, maar droomde al langer van een tweede vestiging. Ook je hond wordt hier verwend.
 2. Zo rijdt Gent gat van 21 miljoen dicht: straatverlichting vier nachten uit, geen besparingen op onderwijs en cultuur
  Gent

  Zo rijdt Gent gat van 21 miljoen dicht: straatver­lich­ting vier nachten uit, geen besparin­gen op onderwijs en cultuur

  De stad maakt vandaag bekend op welke manier er de komende jaren bespaard zal worden. Er moet 21 miljoen euro per jaar minder uitgegeven worden dan gepland. Dat de retributies - zoals prijzen van musea - worden verhoogd kon u vanmorgen al bij HLN lezen. Dat gebeurt in juli. Nu blijkt dat er expliciet niét bespaard wordt op veiligheid, onderwijs en cultuur. De straatverlichting gaat van zondagnacht tot en met woensdagnacht uit.