BMW mist bocht en duikt water ’t Liefken in

EvergemIn Evergem is dinsdagavond een wagen uit de bocht gegaan in de Rabotstraat. De bestuurder ging met zijn BMW door een vangrail en belandde in het water van ’t Liefken. Hij werd door een getuige uit zijn wagen geholpen en kwam er met de schrik af. 

  1. REEKS UITSTERVEND RAS. Schoenmaker Joseph Dewulf (76) uit Sleidinge: “Alleen wanneer ze echt gehecht zijn aan hun schoen of handtas willen ze er nog geld tegenaan gooien”
    PREMIUM
    Sleidinge

    REEKS UITSTER­VEND RAS. Schoenma­ker Joseph Dewulf (76) uit Sleidinge: “Alleen wanneer ze echt gehecht zijn aan hun schoen of handtas willen ze er nog geld tegenaan gooien”

    Wie een paar schoenen wil laten herstellen, moet vandaag steeds harder zoeken naar een geschikte vakman. Wie echter in Sleidinge woont, kan sinds jaar en dag terecht bij schoenmaker Joseph Dewulf. Hoewel de rasechte Gentenaar inmiddels met pensioen is, beoefent hij zijn passie nog vier dagen per week. “Vroeger was het al moeilijk, maar vandaag is het nog een stuk lastiger om als schoenmaker de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.” Lees meer verhalen over uitstervende beroepen in ons dossier.