De herstellingswerken zitten in de laatste rechte lijn. Bart Bekaert en Vanessa Vandenberghe kunnen bijna heropenen.
Volledig scherm
PREMIUM
De herstellingswerken zitten in de laatste rechte lijn. Bart Bekaert en Vanessa Vandenberghe kunnen bijna heropenen. © Arne Blomme

Bakkerij Bekaert heropent anderhalf jaar na hevige brand: “Een nieuwe start voor de bakkerij, maar ook voor mezelf”

ErtveldeOp vrijdag 9 juli heropent Bakkerij Bekaert de deuren. Anderhalf jaar nadat de bakkerij uitbrandde, is eigenaar Bart Bekaert klaar om een nieuw verhaal te schrijven. “We gaan voor kwalitatiever brood met vers graan, speciaal zeezout, mineralen en zonder additieven.”

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Drie grootste partijen besturen Eeklo: Luc Vandevelde blijft burgemeester, Koen Loete meest opvallende schepen
  PREMIUM
  Eeklo

  Drie grootste partijen besturen Eeklo: Luc Vandevelde blijft burgemees­ter, Koen Loete meest opvallende schepen

  Eeklo heeft een nieuw stadsbestuur. SMS, CD&V en N-VA gaan tot eind 2024 de stad besturen. SMS blijft aan zet, met Luc Vandevelde als burgemeester, samen met de twee vertrouwde schepenen. Voor CD&V komt ereburgemeester Koen Loete nu als schepen in het college. Ook Filip Smet, Danny Plaetinck en Hilde Lampaert worden schepen. Open Vld en Groen vallen uit de boot, en moeten naar de oppositie.