Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Foto JEW

Agent krijgt vuistslag in het gezicht tijdens 53ste interventie bij ‘onleefbare situatie met buurman’ in Evergem

EvergemEen man uit Evergem riskeert een celstraf van 8 maanden wegens feiten van belaging van zijn buurman én het toedienen van slagen aan een agent. Dat gebeurde eind oktober van dit jaar. De politie kwam toen voor de 53ste keer ter plaatse.

  1. Turkse ondernemersfamilie uit Gent zamelt geld in na verwoestende aardbevingen in thuisland: “Hand in hand moeten we elkaar helpen”
    Gent

    Turkse onderne­mers­fa­mi­lie uit Gent zamelt geld in na verwoesten­de aardbevin­gen in thuisland: “Hand in hand moeten we elkaar helpen”

    Meer dan 20.000 gewonden en 5.100 doden. Dat is de slachtofferbalans na de zware aardbevingen in Turkije en Syrië. Ook in Gent, waar heel wat Turken wonen, is het verdriet groot. Maar stil zitten doen ze niet. Enkele uren na het vreselijke nieuws stonden er al vrachtwagens vol hulpgoederen klaar. De Turkse ondernemersfamilie Kahya zamelt intussen ook geld in. “Dat deden we twee jaar geleden ook, toen er in Izmir een aardbeving plaatsvond. We haalden toen 25.000 euro op. Dat bedrag moeten we overstijgen.”