Illustratiebeeld kerstboom.
Volledig scherm
Illustratiebeeld kerstboom. © Gemeente Evergem

Afvalintercommunale IVM organiseert kerstboominzameling

EvergemWie niet weet wat gedaan met zijn kerstboom na de feestdagen kan deze gratis afleveren bij de kerstboominzameling van IVM op 10 januari 2022.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. MIJN STAD. Isolde Van Nieuwenhuyze (44) van De Frietketel: “Ik voel me geen veertiger tussen al dat jong volk”
  PREMIUM

  MIJN STAD. Isolde Van Nieuwenhuy­ze (44) van De Frietketel: “Ik voel me geen veertiger tussen al dat jong volk”

  “Burgers en snacks kan ik uitbesteden, maar ik zal zélf altijd achter het frietvet staan”, dat perfectionisme een mes is dat langs twee kanten snijdt, weet Isolde Van Nieuwenhuyze (44) als geen ander. “Een slechte recensie? Daar lig ik ‘s nachts van wakker.” Sinds 2018 staat ze aan het roer van de Frietketel, Gents meest geprezen frituur. Een gesprek over de treurwilgen aan de Lievekaai, de liefde voor haar klanten en frieten bakken in een oud herenhuis.
  Gent
 1. HUIZENJACHT. Olsene, de kleinste deelgemeente van Zulte: “Voor een nieuwbouwwoning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Olsene, de kleinste deelgemeen­te van Zulte: “Voor een nieuwbouw­wo­ning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen, en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Deze week: Olsene, dat samen met Zulte en Machelen-aan-de-Leie de gemeente Zulte vormt. “Olsene bevindt zich niet ver van de steden Deinze en Waregem en dankzij de aanwezigheid van het op- en afrittencomplex van de E17 is er een vlotte verbinding met Kortrijk en Gent. Het is dan een trekpleister voor jonge gezinnen die Gent en Deinze ontvluchten”, klinkt het.
  Zulte
 2. INTERVIEW. Hoofdinspecteur Bart De Cocker (37) onderzoekt verdachte overlijdens: “Ik kijk altijd of er een leeg kopje koffie te veel op tafel staat”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Hoofdin­spec­teur Bart De Cocker (37) onderzoekt verdachte overlij­dens: “Ik kijk altijd of er een leeg kopje koffie te veel op tafel staat”

  Wat maakt een dood dubieus en hoe gaat het eraan toe tussen de vondst van een lichaam en de aankomst van de speurders in witte pakken? Daar weet Bart De Cocker (37) alles over. Als een van de vijf ‘scouts’ van de Gentse politie is hij gespecialiseerd in verdachte overlijdens. De hoofdinspecteur gunt ons een blik op de ‘crime scene’. “Veel bloed is niet per se vreemd, maar mogelijk wél als dat op het plafond is.”
  Gent