Ook de burgmeester kwam een handje meehelpen.
Volledig scherm
Ook de burgmeester kwam een handje meehelpen. © Katrien Goes

2.000 extra bomen in koppelingsgebied Doornzele-Zuid

DoornzeleZaterdag hebben werknemers van het chemisch bedrijf Kronos ruim 2.000 bomen geplant in het koppelingsgebied Doornzele-Zuid.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. MIJN DORP. Joris Laroy, sterkhouder van comité ‘800 jaar Sleidinge’: “Het klinkt misschien een beetje morbide, maar ik ga heel graag naar het kerkhof hier”
  PREMIUM

  MIJN DORP. Joris Laroy, sterkhou­der van comité ‘800 jaar Sleidinge’: “Het klinkt misschien een beetje morbide, maar ik ga heel graag naar het kerkhof hier”

  Is er iemand die Sleidinge beter kent dan Joris Laroy? De NMBS-werknemer die al zijn hele leven in de Evergemse plattelandsgemeente woont, zette zich als Chiroleider al in voor het verenigingsleven en werd in 2000 voorzitter en vernieuwer van de Sleinse Filmklub. In 2007 richtte hij met wijlen Joris De Wildeman het Sleidings Audiovisueel Archief op en dit jaar is hij de trekker van ‘800 jaar Sleidinge’. “Ik bewonder mensen die niet bij de pakken blijven zitten en iets opbouwen in ons mooie dorp.”