De spullen van inzamelactie kwamen goed terecht.
Volledig scherm
De spullen van inzamelactie kwamen goed terecht. © rv

10.000 pampers van inzamelactie aangekomen aan Pools-Oekraïense grens: “Al genoeg pampers om nóg een bestelwagen te vullen”

EvergemDe pampers en verzorgingsproducten die de Asseneedse Pamperbank en Kinderopvang ‘t Zonnekindje uit Evergem de afgelopen maand inzamelden, zijn aangekomen aan de Pools-Oekraïense grens. Daar werden ze meteen overgeladen om naar de West-Oekraïnse stad Lviv te brengen. 

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    9

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.