Hooverphonic
Volledig scherm
Hooverphonic © HLN

Ze zijn vertrokken: Hooverphonic reist af naar Rotterdam (+ dit zijn de eerste schetsen van Geikes jurk)

SongfestivalAnd they’re gone. Nadat het Songfestival vorig jaar gecanceld werd door dat vuile c-beestje, stapte Hooverphonic - en de andere leden van de Belgische delegatie - vanmiddag op de tourbus richting Rotterdam. Vanwege het coronavirus een bescheiden persmoment, en ook het weer bleek een fikse spelbreker. “We hebben op ons nieuwe album een track die ‘Belgium In The Rain’ heet”, aldus Callier. “Veel toepasselijker gaat het niet worden.”

23 reacties

 • dretie munkies

  1 maand geleden
  De finale halen ze nooit !
 • Luc Gorrebeeck

  1 maand geleden
  Ze zullen rap terug zijn !
 • Joan Lute

  1 maand geleden
  Gisteren het laatste album van hooverphonic op Spotify gedownload en het is absoluut top. Wel vind ik onbegrijpelijk waarom Alex het donkerste meest deprimerende nummer the wrong place voor het Songfestival gekozen heeft. Thinking about you, lift me up of full moon duel zouden absoluut zonder twijfel wel de finale kunnen halen en aan de top eindigen terwijl the wrong place eigenlijk the wrong choice is. Thinking about you is in huidige covidcrisis een warm nummer over verbonden geliefden.
 • Eddy Roofthooft

  1 maand geleden
  Geweldig kapsel van Callier.12 punten.Het staat hem goed.Het liedje...minder.
 • MARIA SMETS

  1 maand geleden
  Topper en veel goeie reviews uit het buitenland. Dat is het enige wat telt. En al dat gezaag van zangeressenwissel... denken jullie anno 2021 jullie ganse leven bij dezelfde werkgever te kunnen werken ?? Ik denk het niet.