Noord-Macedonië.
Volledig scherm
Noord-Macedonië. © AP

Twitter spaart geen kritiek op Songfestival

In Tel Aviv in Israël vond gisteren de grote finale van de 64ste editie van het Eurovisiesongfestival plaats. Op het programma stonden 26 inzendingen plus optredens van Madonna, Conchita Wurst en Netta. Een hoogdag voor muziek- en spektakelliefhebbers, maar ook voor alle vlijtige Twitteraars die hun scherpe commentaar niet sparen.

5 reacties

 • Patrick morel

  3 jaar geleden
  Ik kijk al zeer lang niet meer maar de tweets zijn zalig.
 • Jean-Pierre De Keirsmaeker

  3 jaar geleden
  Er waren reacties over de deelname van Australië. Zoals : sinds wanneer ligt Australië in Europa ? Maar als het over gaat, Sinds wanneer ligt Israël in Europa ? Al vele jaren doet Israël mee met Europese wedstrijden zoals het voetbal. Songfestival en nog andere sportevenementen. Is dit dan terecht dat Israel daaraan deelneemt ? Als ze dan Australië als niet Europees land er niet bij willen hebben, dan moet ook Israël verbannen worden om nog deel te nemen met Europese evenementen.
 • MYRTHE PASS

  3 jaar geleden
  Australië heeft op hun vraag veel jaren geleden de toelating gekregen om mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. Ik denk, dat in het begin van hun komst Australië geen punten kon krijgen en geven. Maar hun songs zijn altijd wel mooi. Keken jullie al geruime tijd naar het Eurosongfestival, dan wisten jullie waarom Australië er bij hoort.
 • MYRTHE PASS

  3 jaar geleden
  De zanger, die voor San-Marino zong kan in mijn ogen wel zingen. Alex Carlier zou zeggen, dat hij een grein in zijn stem heeft. De stem van deze zanger en zijn danspasjes bracht mij tot rust. Het is leuk om naar Netta te kijken, net omwille van haar outfit. Zij toont, dat een volslanke vrouw er ook mag zijn. De volslanke balletdanseres van Frankrijk vond ik ook goed gekozen. Daar 20 jaar geleden Jeruzalem zich schaamde dat een travestiet won, was het aantal anders geaarde vandaag niet te tellen.
 • Peter Thys

  3 jaar geleden
  Israel doet al jaren mee en ligt al jaren buiten Europa !
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.