Kateryna Pavlenko van Go_A, die voor Oekraïne deelneemt aan het Songfestival
Volledig scherm
Kateryna Pavlenko van Go_A, die voor Oekraïne deelneemt aan het Songfestival © Screenshot YouTube

Oekraïense zangeres test negatief op corona en kan opnieuw aantreden op Songfestival

EurovisiesongfestivalGrote opluchting voor Oekraïne. Kateryna Pavlenko (32), de zangeres van de Oekraïense Songfestival-kandidaat Go_A voelde zich afgelopen dagen onwel en miste daardoor haar tweede repetitie. Kateryna moest een coronatest ondergaan en die is gelukkig negatief.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Nog 4 dagen tot het Songfestival. Afrojack brengt nieuwe single op Songfestival: “Betere promo kan je jezelf niet wensen”
  PREMIUM
  Muziek

  Nog 4 dagen tot het Songfesti­val. Afrojack brengt nieuwe single op Songfesti­val: “Betere promo kan je jezelf niet wensen”

  Hij heeft al maanden geen live publiek meer gezien, maar op 22 mei komt daar voor de Nederlandse dj Afrojack verandering in. Tijdens de finale van het Songfestival zal hij de pauze van de nodige beats voorzien. Gewapend met zijn nieuwe track ‘Hero’ én een ongezouten mening over onze inzending, ‘The Wrong Place’ van Hooverphonic. “Ik had mezelf voorgenomen om mijn mond te houden, maar ik ga toch mijn mening geven”.