In Rotterdam Ahoy wordt de laatste hand gelegd aan het podium voor het Eurovisie Songfestival, het grootste podium dat ooit in Ahoy heeft gestaan.
Volledig scherm
In Rotterdam Ahoy wordt de laatste hand gelegd aan het podium voor het Eurovisie Songfestival, het grootste podium dat ooit in Ahoy heeft gestaan. © ANP Kippa

Nederlandse kabinet staat publiek toe bij Songfestival: “Veiligheid en gezondheid staan voorop”

EurovisiesongfestivalBij het Eurovisiesongfestival volgende maand staan de veiligheid en gezondheid van iedereen voorop. Dat laat uitvoerend producent Sietse Bakker weten, nadat het kabinet donderdag wederom heeft besloten dat er publiek aanwezig mag zijn bij het evenement in Rotterdam Ahoy.

  1. Chaos voor Champions League-finale volgens UEFA veroorzaakt door “duizenden fans die met valse tickets probeerden binnenraken”
    Play
    UPDATE

    Chaos voor Champions Lea­gue-finale volgens UEFA veroor­zaakt door “duizenden fans die met valse tickets probeerden binnenra­ken”

    De Champions League-finale werd zaterdagavond met meer dan dertig minuten uitgesteld. Duizenden Liverpool-supporters geraakten niet op tijd in het stadion en stonden in een enorme wachtrij. “De poorten aan de Liverpool-zijde raakten geblokkeerd door duizenden fans die met valse tickets probeerden binnenraken”, verklaart de UEFA de chaos in een statement. Om de supporters uiteen de drijven zette de politie zelfs traangas in. Op beelden waren ook fans te zien die over omheiningen kropen om toch het stadion binnen te raken.