Jeangu Macrooy gaat Nederland in mei vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival. Dat meldt het AD woensdagavond op basis van "zeer betrouwbare bronnen". De manager van Jeangu leek het gerucht kort daarvoor in de uitzending van De Wereld Draait Door nog te ontkennen. De AVROTROS was woensdagavond niet direct bereikbaar voor commentaar.
Volledig scherm
Jeangu Macrooy gaat Nederland in mei vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival. Dat meldt het AD woensdagavond op basis van "zeer betrouwbare bronnen". De manager van Jeangu leek het gerucht kort daarvoor in de uitzending van De Wereld Draait Door nog te ontkennen. De AVROTROS was woensdagavond niet direct bereikbaar voor commentaar. © ANP Kippa

“Jeangu Macrooy wordt Nederlandse inzending Eurovisiesongfestival”

EurovisiesongfestivalJeangu Macrooy (27) gaat Nederland in mei vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival. Dat meldt het AD donderdagavond op basis van "zeer betrouwbare bronnen". De manager van Jeangu leek het gerucht kort daarvoor in de uitzending van ‘De Wereld Draait Door’ nog te ontkennen. De AVROTROS was donderdagavond niet direct bereikbaar voor commentaar.

0 reacties

 1. Hooverphonic-gitarist Raymond Geerts stuurt poes Pol op hotel tijdens Eurovisiesongfestival
  Songfestival

  Hooverpho­nic-gitarist Raymond stuurt poes Pol op hotel tijdens Songfesti­val

  Raymond Geerts (61) is gitarist bij Hooverphonic en vertegenwoordigt ons land tijdens het Eurovisiesongfestival. Nu de groep doorstootte naar de finale zal hij geruime tijd niet thuis zijn en daarom stuurde de muzikant zijn kat Pol op hotel. Het dier logeert in Kattenhotel Wonderland in Sint-Niklaas, waar dierenarts Lissa zich over hem ontfermt. “We hebben samen de halve finale meegevolgd”, vertelt ze op Radio 2.
 2. Nog 4 dagen tot het Songfestival. Afrojack brengt nieuwe single op Songfestival: “Betere promo kan je jezelf niet wensen”
  PREMIUM
  Muziek

  Nog 4 dagen tot het Songfesti­val. Afrojack brengt nieuwe single op Songfesti­val: “Betere promo kan je jezelf niet wensen”

  Hij heeft al maanden geen live publiek meer gezien, maar op 22 mei komt daar voor de Nederlandse dj Afrojack verandering in. Tijdens de finale van het Songfestival zal hij de pauze van de nodige beats voorzien. Gewapend met zijn nieuwe track ‘Hero’ én een ongezouten mening over onze inzending, ‘The Wrong Place’ van Hooverphonic. “Ik had mezelf voorgenomen om mijn mond te houden, maar ik ga toch mijn mening geven”.