Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Hooverphonic-gitarist Raymond Geerts stuurt poes Pol op hotel tijdens Eurovisiesongfestival

SongfestivalRaymond Geerts (61) is gitarist bij Hooverphonic en vertegenwoordigt ons land tijdens het Eurovisiesongfestival. Nu de groep doorstootte naar de finale zal hij geruime tijd niet thuis zijn en daarom stuurde de muzikant zijn kat Pol op hotel. Het dier logeert in Kattenhotel Wonderland in Sint-Niklaas, waar dierenarts Lissa zich over hem ontfermt. “We hebben samen de halve finale meegevolgd”, vertelt ze op Radio 2. 

  1. Hoeveel pensioen heb je nodig en hoe bouw je dat het beste op? Ex-private banker: “Je pensioen laten afhangen van de grillen van de beurs is pure horror”
    PREMIUM

    Hoeveel pensioen heb je nodig en hoe bouw je dat het beste op? Ex-private banker: “Je pensioen laten afhangen van de grillen van de beurs is pure horror”

    Ietwat vlotjes rondkomen na je actieve werkcarrière: het wordt voor steeds meer mensen een van de grootste financiële uitdagingen én bezorgheden. Uiteraard wil je graag een stevige appel voor de dorst om later je (valse) tanden in te kunnen zetten. Maar hoeveel kapitaal heb je daarvoor nodig en hoe bouw je dat vermogen het beste op? “Laat je niet misleiden door al te gemakkelijke wijsheden”, waarschuwt voormalig private banker Jan Vanoverbeke, auteur van het boek ‘Leren van de rijken’.