Hooverphonic mag naar de finale
Volledig scherm
Hooverphonic mag naar de finale © ANP

Hooverphonic gaat door naar de finale van het Songfestival: herbeleef hier de eerste halve finale

EurovisiesongfestivalHooverphonic was vanavond duidelijk niet in ‘The Wrong Place’: België mag naar de finale van het Eurovisiesongfestival 2021. Opluchting voor de Belgen, maar uiteraard niet helemaal onverdiend. Hoe de acts uit deze eerste halve finale het ervan afbrachten, lees je in deze liveblog. Vol duivels, gekke kostuums en hoge noten. 

8 reacties

 • Carmen De Gussem

  1 maand geleden
  Het liedje van Hooverphonic en de vertolking ervan was een verademing tussen al de kitsch en bombastische zever die we moesten aanhoren.Ze hebben terecht een plaats gekregen in de finale met hun stijlvol en melodieus nummer met een bijzonder mooie tekst;proficiat aan Alex en al de leden van de groep we duimen voor zaterdag! Tussen haakjes de nieuwe cd is ook prachtig en neen ik ben geen familie maar gewoon iemand die kwaliteit kan appreciëren .
 • Ludwig Janssens

  1 maand geleden
  Wauw , zijn door de halve finales.
 • Joseph Van Gool

  1 maand geleden
  Als dit een eurosong festival is geef mijn portie dan maar aan de kat. Het is niet moeilijk dat er steeds meer kijkers afhaken, wat een brol.
 • Dirk Seye

  1 maand geleden
  Knappe prestatie. Knappe Geike! Winnen zullen jullie niet maar wat een klasse en présence.
 • Toon Schouteden

  1 maand geleden
  Wat was er eigenlijk te zien: een songfestival of een mislukte modeshow? Misschien maken de kleren de man, maar zeker niet de kwaliteit van een lied.