Hooverphonic
Volledig scherm
Hooverphonic © Photo News

Bookmakers voorspellen 10e plaats voor Hooverphonic: “We hadden eerst een ABBA-achtig nummer klaar”

SongfestivalSongfestivalkenner Jens Geerts voelde Hooverphonic aan de tand over hun deelname in Rotterdam. Alex Callier onthult dat Hooverphonic oorspronkelijk met een “ode aan ABBA” naar het Songfestival wilde trekken.

16 reacties

 • willy zachel

  2 maanden geleden
  trekt weer eens op niks die Callier denkt ook dat hij het warm water heeft uitgevonden de maan heeft totaal geen feeling voor goede songs !
 • Yelene dekann

  12 maanden geleden
  Had dat ABBA-achtig liedje gebracht en uw broek aan de kritiek van de VRT geveegd dan was het tenminste goed geweest,nu is het echt om niet te winnen,alhoewel ik een beetje de indruk heb dat er veel Balads deelnemen
 • Tim Diesel

  1 jaar geleden
  Al hun pluimen van in de beginjaren verloren. Ze hadden in oktober een Abba nummer klaar waar ze zo overvol van waren maar VRT zei blijven schrijven en dan kregen we dit gedrocht van een nummer. VRT selectie heeft duidelijk een voorkeur voor James Bond nummers van den Aldi en Betweter Alex Calier ziet de bui al hangen en zoekt al excuses. Het zoveelste eurovisiedebacle van de VRT.
 • Mario Audenaert

  1 jaar geleden
  Alweer zo'n typisch Hooverphonic,zagend slaaplied. Komt niets van in huis.
 • Bjorn Robberechts

  1 jaar geleden
  Ik sluit me aan bij de mening van Franc Saas. Ik ben ook een Hooverphonic fan, maar dit liedje kan me ook niet bekoren. Ik had veel beter van deze groep verwacht. Zeker voor dit muziekfestival.
 1. Schrappen van Eurovisiesongfestival kost Rotterdam miljoenen
  Songfestival

  Schrappen van Eurovisie­song­fes­ti­val kost Rotterdam miljoenen

  Het schrappen van het Eurovisiesongfestival levert Rotterdam een miljoenenstrop op. In een brief aan de Rotterdamse gemeenteraad schrijft burgemeester Aboutaleb dat de kosten van het uitstel van het songfestival wordt geschat op 6,7 miljoen euro. Als het liedjesfestijn volgend jaar alsnog in Rotterdam Ahoy wordt gehouden, moet de gemeenteraad eerst toestemming geven. Die moet ook een nieuw budget vaststellen. Voor de editie van 2020 was 15,5 miljoen euro uitgetrokken.
 2. Valse noten en de Barbara Dex award: de grootste blunders uit 64 jaar Songfestival
  Songfestival

  Valse noten en de Barbara Dex award: de grootste blunders uit 64 jaar Songfesti­val

  Al sinds 1956 is het Eurovisiesongfestival jaarlijks een hoogmis van (foute) muziek uit alle hoeken van de wereld. Daarbij trekken de geselecteerde artiesten alles uit de kast om hun plekje in de spotlight op te eisen, maar dat durft soms weleens fout te lopen. Aangezien er in 2020 uitzonderlijk geen optredens met bijhorende blunders zijn, nemen we een blik terug in de tijd. Dit zijn de grootste en grappigste blunders uit de geschiedenis van het Songfestival.
 1. Kussen op een eerste date: done or not done?
  Play

  Kussen op een eerste date: done or not done?

 2. Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”
  Play

  Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”