Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alex Callier zwaar onder vuur om afwezigheid Hooverphonic op Songfestivalnummer: “Misplaatst divagedrag”

SongfestivalZaterdagavond vond het ‘alternatieve’ songfestival plaats, dat niet kon doorgaan door de coronacrisis. Het werd een show die hoop moest geven in moeilijke tijden en werd live uitgezonden in 45 landen. Het hoogtepunt was ‘Love shine a light’, het nummer waar alle landen aan meewerkten, behalve ons land. Eerder besliste Alex Callier dat Hooverphonic niet zou meedoen omdat hij het geen goed nummer vindt. 

242 reacties

 • Yelene dekann

  12 maanden geleden
  Ieder zijn gedacht,ieder zijn ding en zijn ding is het niet...
 • myriam mertens

  12 maanden geleden
  Dat hij volgend jaar maar thuis blijft en iemand anders laat gaan die wel openstaat voor iets dat van hen gevraagd wordt.Als hij gaat zal hij zeker door de andere landen afgestraft worden en terecht.
 • michel janssens

  12 maanden geleden
  Tzal wel zijn Alex, laat u nix opdringen! Eurovisie is zoiso al 1 grote grap. Ik ben blij dat het dit jaar niet is doorgegaan. Niets dan geldverspilling en tijdsverlies.
 • Debbie De Bruyn

  12 maanden geleden
  Wat een egoïst. Het Songfestival bestaat toch om mensen samen te brengen dacht ik. Dat hij dan volgend jaar maar ineens thuis blijft.
 • Marc Spandel

  12 maanden geleden
  Kon eenvoudig opgelost worden hoor, maar hij 'wilde' blijkbaar geen oplossing. Als hij 'bewust' besloten had om België 'niet' te vertegenwoordigen omwille van vrije meningsuiting, dan had hij dit op voorhand moeten 'melden' zodat België een andere vertegenwoordiger kon sturen! Puur egoïsme met zware gevolgen voor België.
 1. Valse noten en de Barbara Dex award: de grootste blunders uit 64 jaar Songfestival
  Songfestival

  Valse noten en de Barbara Dex award: de grootste blunders uit 64 jaar Songfesti­val

  Al sinds 1956 is het Eurovisiesongfestival jaarlijks een hoogmis van (foute) muziek uit alle hoeken van de wereld. Daarbij trekken de geselecteerde artiesten alles uit de kast om hun plekje in de spotlight op te eisen, maar dat durft soms weleens fout te lopen. Aangezien er in 2020 uitzonderlijk geen optredens met bijhorende blunders zijn, nemen we een blik terug in de tijd. Dit zijn de grootste en grappigste blunders uit de geschiedenis van het Songfestival.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge