Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alex Callier zwaar onder vuur om afwezigheid Hooverphonic op Songfestivalnummer: “Misplaatst divagedrag”

SongfestivalZaterdagavond vond het ‘alternatieve’ songfestival plaats, dat niet kon doorgaan door de coronacrisis. Het werd een show die hoop moest geven in moeilijke tijden en werd live uitgezonden in 45 landen. Het hoogtepunt was ‘Love shine a light’, het nummer waar alle landen aan meewerkten, behalve ons land. Eerder besliste Alex Callier dat Hooverphonic niet zou meedoen omdat hij het geen goed nummer vindt. 

242 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  2 jaar geleden
  Ieder zijn gedacht,ieder zijn ding en zijn ding is het niet...
 • myriam mertens

  2 jaar geleden
  Dat hij volgend jaar maar thuis blijft en iemand anders laat gaan die wel openstaat voor iets dat van hen gevraagd wordt.Als hij gaat zal hij zeker door de andere landen afgestraft worden en terecht.
 • michel janssens

  2 jaar geleden
  Tzal wel zijn Alex, laat u nix opdringen! Eurovisie is zoiso al 1 grote grap. Ik ben blij dat het dit jaar niet is doorgegaan. Niets dan geldverspilling en tijdsverlies.
 • Debbie De Bruyn

  2 jaar geleden
  Wat een egoïst. Het Songfestival bestaat toch om mensen samen te brengen dacht ik. Dat hij dan volgend jaar maar ineens thuis blijft.
 • Marc Spandel

  2 jaar geleden
  Kon eenvoudig opgelost worden hoor, maar hij 'wilde' blijkbaar geen oplossing. Als hij 'bewust' besloten had om België 'niet' te vertegenwoordigen omwille van vrije meningsuiting, dan had hij dit op voorhand moeten 'melden' zodat België een andere vertegenwoordiger kon sturen! Puur egoïsme met zware gevolgen voor België.
 1. Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”
  PREMIUM

  Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”

  Wanneer Angie valt met haar motor, gaat ze om een bus kettingvet waar Yasha werkt. Aantrekking tussen de twee motorliefhebbers is er meteen. “Ik vond Yasha een streling voor het oog, ook al toen ik nog in een relatie zat. Hem terugzien liet me sprakeloos achter, van zijn glimlach kreeg ik het warm.” Tijdens hun eerste date, een wandeling, neemt Yasha allesbehalve gas terug. “Toen hij het woord soulmate liet vallen, beschreef hij het gevoel dat ik maar niet kon beschrijven.”