Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alex Callier zwaar onder vuur om afwezigheid Hooverphonic op Songfestivalnummer: “Misplaatst divagedrag”

SongfestivalZaterdagavond vond het ‘alternatieve’ songfestival plaats, dat niet kon doorgaan door de coronacrisis. Het werd een show die hoop moest geven in moeilijke tijden en werd live uitgezonden in 45 landen. Het hoogtepunt was ‘Love shine a light’, het nummer waar alle landen aan meewerkten, behalve ons land. Eerder besliste Alex Callier dat Hooverphonic niet zou meedoen omdat hij het geen goed nummer vindt. 

242 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  1 jaar geleden
  Ieder zijn gedacht,ieder zijn ding en zijn ding is het niet...
 • myriam mertens

  1 jaar geleden
  Dat hij volgend jaar maar thuis blijft en iemand anders laat gaan die wel openstaat voor iets dat van hen gevraagd wordt.Als hij gaat zal hij zeker door de andere landen afgestraft worden en terecht.
 • michel janssens

  1 jaar geleden
  Tzal wel zijn Alex, laat u nix opdringen! Eurovisie is zoiso al 1 grote grap. Ik ben blij dat het dit jaar niet is doorgegaan. Niets dan geldverspilling en tijdsverlies.
 • Debbie De Bruyn

  1 jaar geleden
  Wat een egoïst. Het Songfestival bestaat toch om mensen samen te brengen dacht ik. Dat hij dan volgend jaar maar ineens thuis blijft.
 • Marc Spandel

  1 jaar geleden
  Kon eenvoudig opgelost worden hoor, maar hij 'wilde' blijkbaar geen oplossing. Als hij 'bewust' besloten had om België 'niet' te vertegenwoordigen omwille van vrije meningsuiting, dan had hij dit op voorhand moeten 'melden' zodat België een andere vertegenwoordiger kon sturen! Puur egoïsme met zware gevolgen voor België.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.