Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Sporting Braga BRA
1
EINDE
2
Union USG
 • 49' Goal Abel Ruiz
 • Gustaf Nilsson Goal 86' 90'+3'

Wat een ommekeer! Union gaat dankzij invaller Nilsson in doldwaas slot nog op en over Braga en pakt 9 op 9

Europa LeagueWeer een nieuwe Europese scalp op de totem van Union. De Brusselse club draaide in de slotfase op Braga een 1-0-achterstand om in een 1-2-zege. De invallers maakten het verschil: Nilsson scoorde twee keer op aangeven van Adingra.

34 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Ik zou gaan denken dat het vorig seizoen ook al de hand was van Geeraerts daar bij Union,wat als ik nu zie wat Mazzu uitsteekt. Maar zeker een dikke proficiat aan de ploeg van 'tstad USG een club Brugge fan.
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Wat een verademing dit Union in tegenstelling tot A'lecht!
 • ETIENNE MEULEMAN

  2 maanden geleden
  Heel knap resultaat van Union. Gaan winnen in Braga, je moet het maar doen. Proficiat.
 • Leon Mertens

  2 maanden geleden
  Prachtig resultaat spijtig dat ze geen kampioen geworden zijn ,spelers die er in geloven en blijven aanvallen mooi,Rsca zwak met Mazzu kan dat toch niet blijven duren !!
 • Stefaan Jans

  2 maanden geleden
  Wat een ploeg is dit Union toch. Een hecht team, vechtlust en grinta te koop. Ze blijven maar bevestigen na hun succesjaar ! Veel ploegen spelen dit niet klaar in Braga. Een Portugees team met een ontzettend sterke thuisreputatie ! De nummers één en twee van de voorbije Belgische competitie laten zien dat ze beide veruit de beste zijn in ons land ! Ze verbazen vriend en vijand nu ook in Europa. Een dikke pluim voor Union en Brugge !
 1. Gefrustreerde West Ham-coach keilt bal richting nietsvermoedende ballenjongen: "Hij kwam net goed voor een volley”
  Play
  Europa League

  Gefrus­treer­de West Ham-coach keilt bal richting nietsver­moe­den­de ballenjon­gen: "Hij kwam net goed voor een volley”

  Niet West Ham, maar Eintracht Frankfurt speelt de finale van de Europa League. En dat zorgde gisteravond voor frustraties bij de Engelsen. Vooral West Ham-coach David Moyes viel uit zijn rol. De Schot knalde gefrustreerd een bal naar een ballenjongen en kreeg daarvoor een rode kaart. Op de persconferentie achteraf kwam hij met opvallende excuses.