Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Sporting Braga BRA
1
EINDE
2
Union USG
 • 49' Goal Abel Ruiz
 • Gustaf Nilsson Goal 86' 90'+3'

Wat een ommekeer! Union gaat dankzij invaller Nilsson in doldwaas slot nog op en over Braga en pakt 9 op 9

Europa LeagueWeer een nieuwe Europese scalp op de totem van Union. De Brusselse club draaide in de slotfase op Braga een 1-0-achterstand om in een 1-2-zege. De invallers maakten het verschil: Nilsson scoorde twee keer op aangeven van Adingra.

34 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Ik zou gaan denken dat het vorig seizoen ook al de hand was van Geeraerts daar bij Union,wat als ik nu zie wat Mazzu uitsteekt. Maar zeker een dikke proficiat aan de ploeg van 'tstad USG een club Brugge fan.
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Wat een verademing dit Union in tegenstelling tot A'lecht!
 • ETIENNE MEULEMAN

  2 maanden geleden
  Heel knap resultaat van Union. Gaan winnen in Braga, je moet het maar doen. Proficiat.
 • Leon Mertens

  2 maanden geleden
  Prachtig resultaat spijtig dat ze geen kampioen geworden zijn ,spelers die er in geloven en blijven aanvallen mooi,Rsca zwak met Mazzu kan dat toch niet blijven duren !!
 • Stefaan Jans

  2 maanden geleden
  Wat een ploeg is dit Union toch. Een hecht team, vechtlust en grinta te koop. Ze blijven maar bevestigen na hun succesjaar ! Veel ploegen spelen dit niet klaar in Braga. Een Portugees team met een ontzettend sterke thuisreputatie ! De nummers één en twee van de voorbije Belgische competitie laten zien dat ze beide veruit de beste zijn in ons land ! Ze verbazen vriend en vijand nu ook in Europa. Een dikke pluim voor Union en Brugge !
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Antwerp komt met fel statement na incidenten: “Vijf stewards geraakten gewond, waarvan één ernstig”
  Play
  Europa League
  71

  Antwerp komt met fel statement na incidenten: “Vijf stewards geraakten gewond, waarvan één ernstig”

  De voetzoeker op doelman Trapp, het Bengaals vuur voor de aftrap, enkele fans op het veld en vechtpartijen op de tribunes: de match van Antwerp tegen Frankfurt gisteravond krijgt meer dan waarschijnlijk nog een serieus staartje. De club zelf neemt in een fel statement intussen afstand van de gebeurtenissen. “Het doet ons deugd om te merken dat het merendeel van de supporters dit doelloos en schadelijk gedrag openlijk afkeurt.”
 3. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.