Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Sporting Braga BRA
1
EINDE
2
Union USG
 • 49' Goal Abel Ruiz
 • Gustaf Nilsson Goal 86' 90'+3'

Wat een ommekeer! Union gaat dankzij invaller Nilsson in doldwaas slot nog op en over Braga en pakt 9 op 9

Europa LeagueWeer een nieuwe Europese scalp op de totem van Union. De Brusselse club draaide in de slotfase op Braga een 1-0-achterstand om in een 1-2-zege. De invallers maakten het verschil: Nilsson scoorde twee keer op aangeven van Adingra.

34 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Ik zou gaan denken dat het vorig seizoen ook al de hand was van Geeraerts daar bij Union,wat als ik nu zie wat Mazzu uitsteekt. Maar zeker een dikke proficiat aan de ploeg van 'tstad USG een club Brugge fan.
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Wat een verademing dit Union in tegenstelling tot A'lecht!
 • ETIENNE MEULEMAN

  2 maanden geleden
  Heel knap resultaat van Union. Gaan winnen in Braga, je moet het maar doen. Proficiat.
 • Leon Mertens

  2 maanden geleden
  Prachtig resultaat spijtig dat ze geen kampioen geworden zijn ,spelers die er in geloven en blijven aanvallen mooi,Rsca zwak met Mazzu kan dat toch niet blijven duren !!
 • Stefaan Jans

  2 maanden geleden
  Wat een ploeg is dit Union toch. Een hecht team, vechtlust en grinta te koop. Ze blijven maar bevestigen na hun succesjaar ! Veel ploegen spelen dit niet klaar in Braga. Een Portugees team met een ontzettend sterke thuisreputatie ! De nummers één en twee van de voorbije Belgische competitie laten zien dat ze beide veruit de beste zijn in ons land ! Ze verbazen vriend en vijand nu ook in Europa. Een dikke pluim voor Union en Brugge !
 1. Antwerp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbelangrijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwinning”
  Antwerp
  2

  Ant­werp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbe­lang­rijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwin­ning”

  Na de bekeruitschakeling tegen Westerlo en de slappe prestatie tegen Cercle Brugge zou Antwerp in de Europese match van donderdag tegen Fenerbahçe wat ons betreft nog wel eens een statement mogen maken. Al voelt Antwerps trainer Brian Priske niet per se die noodzaak. “Tegen Cercle speelden we slecht, maar er was wel inzet en mentaliteit. Bovendien hebben we in de voorbije maanden al meermaals mooi voetbal gebracht.”
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 1. Toegelaten schoolkinderen fluiten Rangers-speler Kamara hele match uit, Sparta Praag ontkent racisme: “Stop met het aanvallen van onze kinderen”
  Europa League
  19

  Toegelaten schoolkin­de­ren fluiten Ran­gers-spe­ler Kamara hele match uit, Sparta Praag ontkent racisme: “Stop met het aanvallen van onze kinderen”

  Glen Kamara van Rangers is in de Europa League uitgefloten door het publiek van tegenstander Sparta Praag dat bestond uit 10.000 schoolkinderen. Rangers-coach Steven Gerrard stelde het schandelijke voorval aan de kaak, ook de advocaat van Kamara reageerde in de Britse pers: “Praag heeft een probleem met racisme en zoals gewoonlijk is de UEFA weer nergens te bespeuren.” De Schotse club zal alvast een klacht indienen bij de UEFA. Bij Sparta Praag ontkennen ze dat het om racisme gaat. “Stop met het aanvallen van onze kinderen.”