BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KAA Gent GNT
0
EINDE
2
Omonia Nicosia OMO
 • Charalampos Charalampous Goal 20'
 • Brandon Barker Goal 76'

Uppercut voor AA Gent: Buffalo’s lopen Europese kater op tegen uitgekookte Cyprioten

Europa LeagueStevige tik. Een 0-2-nederlaag in de heenmatch tegen Omonia Nicosia. De Conference League loert nu al om de hoek voor AA Gent. Hein Vanhaezebrouck was na afloop scherp voor z'n spelers: “Met deze ingesteldheid kan je niet aan een Europese match starten.”

30 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Het ligt gewoon aan de spelers ...! Mentaliteit karakter inzet te weinig bij vele spelers...
 • BRIGITTE FIERS

  2 maanden geleden
  Dringend kraan nodig om Depoitre tijdig gedraaid te krijgen, begrijp niet dat contract is verlengd. Niet voort borduren op verleden Hein.
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Juiste analyse van Hein, het ontbreekt de meeste spelers aan beroepsernst en zou dat misschien te verklaren zijn omwille van de centjes? Depoitre vind ik ook allesbehalve brengen wat van hem verwacht wordt en ik begrijp nog altijd niet waarom ze die terug in huis genomen hebben. Destijds klikte het formidabel met Kums maar dat is duidelijk verleden tijd, bovendien haalt die ook al lang zijn vorige niveau niet meer.
 • Hans Willems

  2 maanden geleden
  Eigenlijk zouden de 5 ploegen in de Conference League moeten starten. Je krijgt er evenveel punten per overwinning/gelijkspel als bij de andere Europese competities voor de coefficient
 • erwin moortgat

  2 maanden geleden
  HVH heeft het niet meer..spelersmaar geen team
 1. INTERVIEW. Loïc Lapoussin, stille rasvoetballer van Union, over moeilijk parcours naar de top en jeugd in Parijse banlieue: “Mbappé is niet mijn voorbeeld”
  PREMIUM
  Union
  1

  INTERVIEW. Loïc Lapoussin, stille rasvoetbal­ler van Union, over moeilijk parcours naar de top en jeugd in Parijse banlieue: “Mbappé is niet mijn voorbeeld”

  Noem hem de stille rasvoetballer van Union: Loïc Lapoussin is zelden dé absolute uitblinker, maar speelde al erg sterk in de Europese duels. Zijn parcours naar de top was niet evident: papa jong verloren, opgegroeid in een Parijse banlieue, opleidingscentra moesten hem niet hebben: “Veel jongens zouden gestopt zijn met voetbal, ik niet.”
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.