Dries Mertens speelde vorig jaar nog tegen Barcelona in de achtste finales van de Champions League. Hij scoorde toen fraai, maar kon niet vermijden dat Napoli uitgeschakeld werd.
Volledig scherm
Dries Mertens speelde vorig jaar nog tegen Barcelona in de achtste finales van de Champions League. Hij scoorde toen fraai, maar kon niet vermijden dat Napoli uitgeschakeld werd. © AP

Topduel in play-offs Europa League: Napoli van Mertens treft Barcelona

Europa LeagueFC Barcelona-Napoli is het meest in het oog springende duel in de play-offronde van de Europa League, waarvoor vandaag geloot werd op de hoofdzetel van de UEFA in het Zwitserse Nyon.

3 reacties

 • Peeters Francis

  6 maanden geleden
  Napoli met Mertens op de bank.
 • Patrick Vriends

  7 maanden geleden
  Kraker twee prutsploegen tegen elkaar Barcelona een verzopen kalf en Napoli kan thuis nog niet winnen om te lachen prutsers.
 • jan boden

  7 maanden geleden
  Barcelona kraakt momenteel inderdaad in al zijn voegen.
 1. Antwerp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbelangrijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwinning”
  Antwerp
  2

  Ant­werp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbe­lang­rijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwin­ning”

  Na de bekeruitschakeling tegen Westerlo en de slappe prestatie tegen Cercle Brugge zou Antwerp in de Europese match van donderdag tegen Fenerbahçe wat ons betreft nog wel eens een statement mogen maken. Al voelt Antwerps trainer Brian Priske niet per se die noodzaak. “Tegen Cercle speelden we slecht, maar er was wel inzet en mentaliteit. Bovendien hebben we in de voorbije maanden al meermaals mooi voetbal gebracht.”