Dries Mertens speelde vorig jaar nog tegen Barcelona in de achtste finales van de Champions League. Hij scoorde toen fraai, maar kon niet vermijden dat Napoli uitgeschakeld werd.
Volledig scherm
Dries Mertens speelde vorig jaar nog tegen Barcelona in de achtste finales van de Champions League. Hij scoorde toen fraai, maar kon niet vermijden dat Napoli uitgeschakeld werd. © AP

Topduel in play-offs Europa League: Napoli van Mertens treft Barcelona

Europa LeagueFC Barcelona-Napoli is het meest in het oog springende duel in de play-offronde van de Europa League, waarvoor vandaag geloot werd op de hoofdzetel van de UEFA in het Zwitserse Nyon.

3 reacties

 • Peeters Francis

  5 maanden geleden
  Napoli met Mertens op de bank.
 • Patrick Vriends

  5 maanden geleden
  Kraker twee prutsploegen tegen elkaar Barcelona een verzopen kalf en Napoli kan thuis nog niet winnen om te lachen prutsers.
 • jan boden

  5 maanden geleden
  Barcelona kraakt momenteel inderdaad in al zijn voegen.
 1. Toegelaten schoolkinderen fluiten Rangers-speler Kamara hele match uit, Sparta Praag ontkent racisme: “Stop met het aanvallen van onze kinderen”
  Europa League
  19

  Toegelaten schoolkin­de­ren fluiten Ran­gers-spe­ler Kamara hele match uit, Sparta Praag ontkent racisme: “Stop met het aanvallen van onze kinderen”

  Glen Kamara van Rangers is in de Europa League uitgefloten door het publiek van tegenstander Sparta Praag dat bestond uit 10.000 schoolkinderen. Rangers-coach Steven Gerrard stelde het schandelijke voorval aan de kaak, ook de advocaat van Kamara reageerde in de Britse pers: “Praag heeft een probleem met racisme en zoals gewoonlijk is de UEFA weer nergens te bespeuren.” De Schotse club zal alvast een klacht indienen bij de UEFA. Bij Sparta Praag ontkennen ze dat het om racisme gaat. “Stop met het aanvallen van onze kinderen.”