Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KRC Genk GNK
0
EINDE
1
Rapid Wien RWI
 • Robert Ljubicic Goal 29'

Storck kan Genk bij debuut niet behoeden voor Europese uitschakeling: “Kan geen mirakels verrichten”

Europa LeagueDramatische start voor Bernd Storck. Racing Genk was een zootje tegen Rapid Wien en verloor de wedstrijd die het niet mocht verliezen. Een roemloze aftocht van het Europese toneel. “Voor rust speelden we als een jeugdelftal, niet als profs.”

35 reacties

 • peter De ridder

  7 maanden geleden
  Hoe DOM kan je zijn je trainer een dag voor een belangrijke wedstrijd te ontslaan ? Zelf ben ik 100% neutraal. Probleem van genk is te kort aan een ervaren speler, 1 ervaren speler waar die jonge gasten zich aan kunnen optrekken. Die het spel regelt en medespelers aanmoedigt . Zoals ze zeggen in de volksmond de rechter arm van de trainer op het veld. Dat zou al een wereld van verschil maken. Clubs willen alsmaar jongere spelers om ze te verkopen MAAR vergeten de balans in het team.
 • Laurent Vanempten

  7 maanden geleden
  Van Haezebroeck wrijft zich al in de handjes. Zelfs degradatiekandidaat Beerschot speelt beter voetbal dan KRC Genk op dit moment.
 • Frans Peeters

  7 maanden geleden
  De structuur van Deconde heeft afgedaan, je kan geen topvoetbal spelen als je uw elftal niet laat groeien, er zijn spelers teveel die hun kans moeten krijgen van de manegers
 • Ivan Beelaert

  7 maanden geleden
  Dit zegt genoeg over hoe sterk de ploegen zijn in de Belgische competitie om in Europa mee te kunnen .
 • Kurt Van Brugge

  7 maanden geleden
  het grootste probleem van Genk: Decondé wat den dezen daar doet is mij een raadsel maar is nooit een meerwaarde geweest!